Quinny zapp xtra 4

Alhamdulillah.. Dah slamat sampai cik quinny zapp xtra..
Malam tu terus rasmi hiks...
X sedar diri lom abeh pantang...


Cik quinny meyah dalam kotak..
Nama penuh cik quinny ialah quinny zapp xtra 4 with folding seat..
Cik quinny lahir kat us...





Gigih aku pasang xtunggu hasben dah...


Perasmi cik que...


Sesi pengenalan cik q dgn cik m...
Nampak serasi disitu...


Ni beza cik q ni dengan quinny zapp xtra before ni...
Seat tu tayah bukak time nak fold..
Cik q boleh pusing just like cik quinny zap xtra yg 3wheels...

Ada yg kata ni model lama...
No it isnt..
Ni model 2013 infact xmasuk msia lagi..
Dia improvekan lagi dr model before...

Kazen pun da anta maxi cosi cabriofix happy flower..
Berat ati dia nak let go kat aku since susah nak dapat dah...
Rezeki aisha kan...



Selesanya saya...


Abang nak try gak plis.. Tapi.... Gegurl sangat laaaa... Owchhhh...

Maka tercapai impian aku...
Impian sebenar nak buzz ke mod ke origami ke..
Tapi oh tak mampu poket suami...
So, yg mana kita mampu je la...
Syukur alhamdulillah....

Website : http://www.quinny.com/us-en/products/strollers/zapptmxtra#specifications

update: nak beli leh p sini na : http://duabelas12sepuluh.blogspot.com/2013/03/quinny-zap-xtra-4-folding-seat-info-kat.html?showComment=1362445496580#c1528564060676488411
posted from Bloggeroid
17 Responses
  1. Adinsa Says:

    sis, boleh email i tak mana nak beli yg ni?'''asnidazuliana@gmail.com

    many thanks


  2. Aish Says:

    Salam sis.. Mana ye nak beli ni.. Bole email kat nebb2013@gmail.com..l thnks


  3. Email kt sy jugak boleh? Greenius_121@yahoo.com. Tq


  4. OOEX Says:

    email pls at hazira.khalid@yahoo.com


  5. WoWmamy Says:

    slm kak, mengidam saya nk stroller ni, boleh x akak email jgk kt saya nma kdai akak beli ni?tq. by.nurull@yahoo.com


  6. edy misell Says:

    email kat saya juga k, charleseddiemisell@yahoo.com
    susah btl saya cari kat mana ada jual stroller model 2013 ni :(


  7. Emel saya mcm mana boleh order stroller ini ke Msia TQ. grapeshake123@yahoo.com.sg


  8. hohohohoho Says:

    As salam sis,bole email saya kat mana sis beli?tq2 :)

    euglena86@yahoo.com


  9. Ada siapa dapat info mcm mana nak order stroller ni? Grapeshake123@yahoo.com.sg


  10. syina Says:

    Hi. Bole share kat mana beli this stroller? Fsyina@yahoo.com


  11. http://wanswanzshop.blogspot.com/2013/02/quinny-zapp-xtra-folding-seat.html


  12. Aya Chalo Says:

    Email sy nak beli kat mana aya.shaklee@gmail.com tq..


  13. Putri Ereka Says:

    Dear...ada foot rest tak?? Plz reply ....


  14. takde putri..

    ni info kat mana nak beli ya

    http://duabelas12sepuluh.blogspot.com/2013/03/quinny-zap-xtra-4-folding-seat-info-kat.html


  15. Putri Ereka Says:

    I nak beli.. but i wonder selesa ke kalau baby dag besar sikit..nanti kaki terjuntai takut dia penat. What do u think?


  16. ur baby umo berapa? ayyan setahun setengah. so far ok jer dia naik. rasanya byk stroller takde foot rest skang kan.. tapi tu la.. takut dah besar sket nt dia takmo plak..

    http://duabelas12sepuluh.blogspot.com/2013/01/ayyan-warded-again.html

    cuba tgk situ ayyan naik


  17. Stroller idaman ni.... Quinny ni adalah antara jenama yang best