bilik kerja vs bilik study part 2

kejab je abis weekend.. nyampas ni.. tak sabar tunggu rabu.. sebab khamis cuti... syok...

weekend yg cepat berlalu.. mahu tak weh, hari sabtu bz pegi beli barang dapo, masak, kemas bilik study.. ahad plak mmg kat dapur jer aku.. huhuhu.. lotih mokcik...

so bilik study vs bilik kerja dah 60% siap.. tapi byk gak nak beli beli ni... bajet masih kelautan dalam pasifik.. maka rileks2 dulu ye kak...

tempat kanak kanak.. tak muat nak sumbat 3 skali, so share share lah yer.. kalau sekaligus nak guna, sila buat kerja sekolah kat meja makan uhuk...
kat sini nak beli satu lagi memo board tu.. rak buku yg wishlist before ni macam kena cancel jer since tak muat dah rasa... so later kemas wardrobe baru transfer buku2 atas meja tu dalam wardrobe.

ruangan papa.. pc sampai dua hukhuk.. sini pun nak beli satu lagi memo board utk papa...

bookshelf pun nak pasang kat sini.. kat klender tu.. 

bookshelf sini 1..

sini pun 1 bookshelf.. 
so perkara yang perlu dibeli :

1. bookshelf - 3 keping
2. memo board - 2 keping
3. tikar - 1 keping

tu jer kot for time being.. lega la hampir siap satu perkara... :D
3 Responses
  1. Linda Says:

    Salam ukhwah, saya follow sini ;)


  2. Fizah Says:

    seronok masing2 ada meja sendiri nak wat kerja..takpe pelan2 kayuh kan..nanti tahu2 kebabom je hasil deko dan susunatur bilik ni :)


  3. waaah makin lama makin kemas ! salam kenal !