Peti ais dan daiso

Smalam cuti.. nak satelkan yg tertangguh since esok hasben nak fly dah... *lap air mata*

G ikea.. belikan mama punya barang sambil TERBELI sendiri punya barang.. alah sikit jer pun... hiks

Satel ikea pegi jusco.. nak potong rambut hasben.. nak g daiso...
Pastu g mr diy...

G daiso sebab nak beli storage solution...
Nak kemaskan peti ais ngan almari barang kering.. peti ais done..



Bekas telo.. aku jenis beli sepapan. So takde tpt nak letak. Raga bulat ni makan ruang peti ais...
Maka...





Bekas ni.. susun telo dlm tu.. best.. kemas je rasa dan jimat ruangan..

Pastu segala sos2 bagai.. semak kan..


Maka...


Tadaa... suke


Kemas dop...


Ni susun vitagen..


Letak pekasam..


Peti ais saya... lupa nak snap ubat2 pun letak 1 bekas.

Tapi kan.. beli raga2 ni kat mr DIY lagi murah kot...
posted from Bloggeroid
8 Responses
  1. Fizah Says:

    kemas..dan efektif nk digunakan...i loike!~


  2. zarith Says:

    Semua bekas dalam peti ais tu beli kat Daiso ke?
    Suka jugaK.. Kemas jerrr...


  3. sis fizah, haa nampak tersusun..

    zarith, yg putih kat daiso.. yg biru kat DIY.. daiso agak cantik sebab kaler putih tu, tapi harga kat DIY lagi murah.. :)


  4. jaja_NorLiza Says:

    sy setuju kalo raga2 tu better kat DIY..lg murah..tp MR DIY tak la byk choice cam DAISO>>>
    *pencinta Mr.DIY & DAISO...hehhe


  5. Mimy Hamid Says:

    esok nak beli g daiso nak beli la chuya..selalu masuk daiso tak tau nak beli apa


  6. Lapang dada kan, bila peti ais dah tersusun elok...


  7. betul tu.. lega tgk.. tapi kena audit setiap 2 3 minggu.. kalau tak kejab je semak balik eheh


  8. cik hani Says:

    Saya pun byk guna bakul dlm peti..senang