Cerita rm5

Apa ada dgn rm 5??
Ye aku ada buat misi rm5 mula nov ari tu...
Apa dia eh misi rm5?

Misi rm 5 ialah misi utk xguna rm 5 yg ada dalam wallet...
So setiap rm5 yg dapat, aku terus ketepi and smp umah terus masuk tin..

Pastu yg best hasben pun sokong.. dia pun asingkan rm5 yg dia ada...

And now... dah cukup masa sebab sok gaji...
Duit ni akan dimasukkan dlm bank and plan nak buat advance loan2..

Contoh la..
Ada loan moto rm200 sebulan.. so cukup 200, bayar utk sebulan.. kira dah advance la duit moto sebulan...



Yeay.. jom kira....

10... 20... 30... 40... 50... 60 keping...
Yeayyy...
Total rm300... wuuuuuu.... bestnyeee.....

jom buat misi rm5..

posted from Bloggeroid

1 Response
  1. Fiza Kushina Says:

    Saya dah buat cabaran rm5 dgn kwn2 sekerja. Pas kawen bln 6 lepas, suami pun sokong. Ada duit rm5 dia bg saya. Msk tabung. Hehe