[18 sg] kamu pemandu yang.....

kamu adalah pemandu yang lahanat, syilaka, syibai, mangkuk tingkat, dll jika.....


  1. tukar lane without care pasal moto yang lalu.. pancung ikut suka.. hello... moto 2 tayar tau tak.. if ko wat camtu, possibility dia kena brek mengejut sangat tinggi, pastu boleh akibatkan dia terbabas lalu terjatuh.. make it worst, pastu kena gelek dengan kete yang lalu... dan kau??? happy??? babih sungguh...
  2. tukar lane without signal.. apa ko ingat orang ni seme ada six sense??? apa ke mahal sangat signal kete ko tu?? abis bateri ke kalo ko bagi signal??? accelator kete ko rosak meh?? maka bateri tak dapat dicas semula?? bodoh!!!
  3. bila jalan jem, kat traffic light, ko ikut jer bontot kete depan... padahal dah lampu merah.. pastu ko masuk kotak kuning.. pastu kerana ko dah jadi deadlock... ko nak terberak sangat dah ker?? kamon la.. if u follow the rules, shud be ok jer kan... sepak bontot ko kang baru tau...
  4. bukak dabel signal while hujan lebat... dabel signal adalah utk emergency... ko tahu ke tak, if ko bukak dabel signal tu, bila ko bagi signal, dia takde efek pun... pastu ujan lebat2 tu ko tukar lane.. orang tak pasan, pastu eksiden... eiiii yg buat plak kadang kete mahai2.. otak buh kat lutut ker??
  5. sinambungan dari no 4.. dari ko bukak dabel signal, patutnya ko bukak lampu once dah ujan... sayang nau kan dengan mentol lampu kete ko tu... pastu kang orang langgar bontot baru ada akai... 
ok tu jer aku ingat.. malas nak pk dah.. pepagi buat mood orang hancus.. geram betul... 

pst: penunggang moto pun ramai gak yg lahanat.. tapi tu kita cerita dilain masa...
1 Response
  1. lorlipop Says:

    amokan pocongggggggg~~